Välkomna till Riksträff 2023!

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!


     Har du några frågor kring träffen kontakta traff2023@fkv.se.


Vi träffas på Hotel Riviera Strand som ligger strax utanför Båstad söndagen den 30 juli och onsdagen den 2 aug.


Välkomna!

Logi  


Bokning sker direkt till hotellet senast den 1 mars för att ni ska kunna vara garanterade att det finns rum, Observera att det är hotellet som ni betalar ert boendet till.


Bra att veta är att Hotel Riviera blir snabbt bokat. Ni kan naturligtvis göra er bokning senare till samma pris  men är då ej garanterade tillgängliga rum. 


Boendet är i hotellets lägenhetssviter med eget pentry, stort badrum, balkong eller uteplats. I priset ingår fri tillgång till poolhu, inomhuspool med bubbelsoffa, stor bastu, varma utomhusbad, trädäck och solstolar. Ni har också tillgång till gym,


Priser:

Enkelrum 2000 kr/natt


Rumsbokning för minst två personer över 12 år (barn i åldern 3-12 år):


  • 850kr per person/ natt ( 3 nätter = 2550kr/person)
  • 300kr per barn /natt ( 3 nätter = 900kr/barn)


Bokning sker direkt till hotellet via mail till bokning@rivierastrand.se eller telefon 0431-55 82 13. Uppge kod 312923 vid anmälan. Observera att det är 30 dagars avbokningfrist innan ankomst dvs. har ni bokat ert ankomstdatum till den 30 juli måste ni senast 30 dagar innan dess ha avbokat för att få era pengar tillbaka. Var noga med att få tydlig information från hotellet om detta för att vara på den säkra sidan.Kom i håg att göra anmälan innan den 1 mars 2023 för att vara garanterad rum!Klicka nedan så blir du direkt kopplad till Hotellet.

Måltider och anmälan till FKV


Anmälan till Riksträffen sker via ett formulär här på vår hemsida. Anmälan öppnas under april månad. I anmälan kommer ni att fylla i uppgifter som  Vilka ni är, Familj, och antal, hur månfga dagar ni stannar, vilka måltider ni önskar äta inkl. matpreferenser. eller ngt annat som är viktigt för oss att vidarebefordra till hotellet, samt aktiviteter ni önskar delta på. Priser måltidspaket:


Måltidspaketet (lunch, fika och middag) är subventionerat för de medlemmar som anmäler sig till Riksträffen innan 1 Mars samt har betalt årets medlemsavgift. De subventionerade måltidsprierna avser söndagen 30 juli middag t.o.m tisdagen 1 augusti middag. (Frukost ingår i logi). 


  • 1000kr /vuxen
  • 200kr/barn


Enstaka dagar innebär lunch, fika och middag:

  • 435kr/vuxen.
  • 118kr/barn.


Även här gäller 30 dagars avbokningfrist innan ankomst.Priser utan subventionering:


Hela träffen måltidspaket: 1600kr/ vuxen , 800kr/barn.

Enstak dagar: 635kr/vuxen, 318kr/barn.


Prisexempel:

  • Med subventionering: boende under hela träffen samt måltidspaket för 2 vuxna och 2 barn: 6900kr + 2400kr = 9300kr
  • Utan subventionering: 11.700kr


Copyright © Alla rättigheter förbehållna FKV - föreningen för kortväxta

Foto: www.photoartstudio.se Agnieszka Tünnissen