2022 års Riksmöte

Sön 31 juli - ons 3 aug  

.

Äntligen får vi träffas igen!

                                                       

Måndag 1 augusti klockan 10.00 kommer FKV arrangera sitt Riksmöte för 2022 på Holiday Club i Åre. Riksmötet innebär omval av styrelse och är förutom möjligheten att ses efter ett långt uppehåll ses den viktigaste händelsen i år.

Sista dag för anmälan till de gemensamma aktiviteterna samt matpreferenser är tors 30 juni vilket görs genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.


Den här gången har vi inga särskilda priser på något av FKV förbokat boende, men vi kommer ha vår gemensamma mötesplats på Holiday Club där vi kommer ha konferensrum och vi hoppas på flera gemensamma middagar.


Planerade aktiviteter:


SÖNDAG 31 juli

 • Ankomstdag!
 • 19.00 Bowling


MÅNDAG 1 augusti


10.00 – 12.00 Riksmöte 2022. 


OBSERVERA för att få ta del av ersättningen för boendekostnader gäller följande: obligatorisk närvaro för minst 1 vuxen medlem per hushåll under Riksmötet inkl. omval av styrelse mån 1 aug 10.00-12.00, att ni betalt er medlemsavgift samt att ni fyller i nedanstående formulär.


Ersättningen utgår med  200 kronor per person och dag du deltar (söndag – onsdag). Samma pris gäller för både vuxna och barn. Ersättningen kommer betalas ut i efter avslutat Riksmöte och som senast under septembermånad.


Prisexempel: Om ni är 2 vuxna, och 2 barn som deltar söndag – onsdag innebär detta ersättning med 3 200 kronor.


 • 12.00 FKV bjuder på lunch 


TISDAG 2 augusti


 • 13.00 JumpYard
 • 18.00 FKV bjuder på middag


ONSDAG 3 augusti


 • Hemgång


Utöver det finns det också möjlighet att åka på sightseeing i Åre, Pool finns tillgängligt att köpa inträde till på Holiday Club men också Åresjön med sandstrand finns runt knuten.

                             


Ni bokar själv ert boende. 


Vart och hur ska jag boka boende?


Du väljer själv vart du ska bo och hur du vill boka ditt boende. Vilket pris som gäller beror på vilket hotell du bokar och vad de har för priser. FKV har valt att inte ha några specialpriser för boende den här gången. Men då 

vi kommer ha de olika aktiviteterna på Holiday Club rekommenderar FKV att ni försöker boka ert boende i närheten. 


Här följer några förslag på boenden i Åre:


 • www.holidayclub.se Holiday Club
  Här kommer vi ha vår huvudsakliga mötesplats och de flesta av våra aktiviteter är inom gångavstånd från hotellet. Om du har rullstol är tipset att ringa och boka, så får du ett passande rum.
 • www.skistar.com/sv/ Välj Åre – Självhushåll Åre Fjällby – Ring gärna så ni inte får ett boende högt upp i Fjällbyn Åregårdarna 
 • www.aretorghotell.se Åre Torg hotell Ligger precis vid torget, men det är en lång trappa upp. 


Om man inte är rädd för längre avstånd eller högre höjdmetrar finns fler boenden att välja på.


När måste jag boka?


Det finns ingen särskild tid du måste ha bokat din resa för att få ersättning av FKV. Tänk på att priserna och tillgång på rum kan variera beroende på när du bokar ditt boende, så vänta inte för länge! Dock är det viktigt att komma ihåg att sista dag för anmälan till de gemensamma aktiviteterna samt matpreferenser är tors 30 juni. 

 

Vad gäller avbokning?


Vilka avbokningsregler som gäller beror på hur och var du gör din bokning, och vilka regler som gäller för din bokning. FKV ersätter inga kostnader om du behöver avboka din resa. 


För att FKV skall kunna ersätta delar av ert boende behöver ni förutom att själva boka hotell & uppfylla de kriterier för ersättning som nämns ovan även fylla i anmälningsformuläret lite längre ner. I formuläret fyller ni i bank och kontonummer för utbetalning av ersättning, deltagande på Riksmöte och om ni önskar delta på den gemensamma lunchen, middagen samt om någon i familjen har några matpreferenser.


Efter att ni skickat in formuläret blir ni inbjudna till en grupp på Facebook där information kontinuerligt läggs upp angående träffen, både före och medan träffen pågår.

 

Vi hoppas att ni kommer att få en fin vistelse i Åre!


 Med vänlig hälsning


 Styrelsen


Anmälningsformulär Riksmöte 2022

 
 
 
 
 
Måndag 1 aug RIKSMÖTE m omval av STYRELSE kl.10.00-12.00
Måndag 1 aug FKV bjuder på gemensam lunch 12.00
Tisdag 2 aug FKV bjuder på gemensam middag 18.00
 
 
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna FKV - föreningen för kortväxta

Foto: www.photoartstudio.se Agnieszka Tünnissen